Tine Fotballskule 2019

Om under ein månad er det klart for årets morsomste skuleveke, nemlig TINEFotballskole! Vi i Ørsta fotball gleder oss til å sjå deg på stadion!

Tine fotballskule er ein merkevare - også i Ørsta. Kvart einaste år vert det arrangert Tine fotballskule første veka etter skulane tek sommarferie og på landsbasis er det heile 70 000 deltakarar som er i sving. I fjor var vi rundt 130 glade born som spelte fotball på stadion og vi håper at flest mogleg har lyst å ta turen også i år.

Tine fotballskule i Ørsta er ope kvar dag i veke 26 frå 09.00 - 15.00 og er eit tilbod til barn født i 2013 - 2007. Barna vert delt inn i grupper og det vert instruktørar frå senior og juniorlaga våre med dei heile dagen. I løpet av dagen får deltakarane servert lunsj med drikke frå Tine og det vert delt ut frukt på slutten av dagen. Borna må ha med seg kle til å vere ute på stadionområdet. Om det vert dårleg ver har vi anledning til å trekke inn i Kiwihallen.

For påmelding og prisar kan de sjå trykke her: Påmeldingsskjema
Dato: 24.06 - 28.06
Oppmøte: Ørstahallen - idrettslaget sine lokale i andre etasje©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift